Facebook

 

Ünnepeink örömét, hétköznapjaink rejtett pillanatait látni és láttatni,
értékeinket megőrizni, múltunkat a jövőbe menteni. Ezt szeretném.

 

Tevékenységek

Fő tevékenységi területem az esküvői fotográfia, de nagy örömmel vállalom egyéb családi események (keresztelő, ballagás, születésnap, stb.) megörökítését, portréfotózást, kismama- és babafotózást is. Rendszeresen fotózom kulturális eseményeket, koncerteket, továbbá céges rendezvényeket, vállalati portrékat is.

Szakmai elismerések

2018-ban az a megtiszteltetés ért, hogy a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozata érdemesnek talált rá, hogy mint fotóművészt, tagjai sorába emeljen. Köszönet a megtiszteltetésért!
 

Főbb referenciák

2012-ben, a legendás Omega együttes 50. évének Hivatalos Fotósának lenni egy rendkívüli megtiszteltetést, egyúttal életre szóló élményt jelentett.

2013 óta a Csík Zenekar Hivatalos Fotósaként ismernek. Ez ha csak a magam szerény eszközeivel is, de támogatása mindannak a törekvésnek, amit a Zenekar magáénak tud, az értékeknek, amelyeket képvisel, és az üzenetnek, amellyel talán egyre több mindenkinek segítenek visszatalálni saját kultúránkhoz.

 

Korábban

Két diploma után derült fény fotográfiai érdeklődésemre. 2008-ban a Panasonic Lumix fotópályázatán elsőnek választott a szakmai zsűri Emberábrázolás kategóriában, 2009-ben díjaztak a National Geographic fotópályázatán (Utazás és kultúrák - 1. helyezett, 2012-ben pedig kiállítottak a Sony World Photography Awardson Londonban. (Lásd még: Café Rio c. menü.)

2014-ben elvégeztem a Szegedi Tudományegyetem Új Generációs Esküvői Fotográfus c. szakmai továbbképzését.

 

Frissítve: 2018. október